JM:s vd och koncernchef Johan Skoglund på besök

 

JM:s vd och koncernchef Johan Skoglund på besök

I fredags fick vi finfrämmande på kontoret i form av JM:s vd och koncernchef Johan Skoglund. ”Främmande” är dock kanske att ta i. Vi har arbetat tillsammans med JM sedan 2002.

Anledningen till besöket var att vi som arbetsplats ständigt vill arbeta med ledarskapsfrågor – något som har efterfrågats hela vägen från ledning till medarbetare – och det var också fokus för Johans framförande. Inför ett fullsatt rum delade han med sig av sin syn på ledarskap och som en bonus fick vi också en större inblick i hur JM arbetar. Det ser vi som väldigt värdefull kunskap för ett varaktigt samarbete. Johan svarade också på våra frågor om stort och smått, från läget på bostadsmarknaden till varandet eller icke-varandet av ursparningar i balkongundersidor.

Titta gärna på några av de projekt vi ritat för JM, exempelvis Tyresta i Norra Djurgårdsstaden, Kvibergs esplanad i Göteborg, Gunhild i Bromstensstaden och Dalénum på Lidingö.

Vi är väldigt tacksamma för besöket och vill tacka Johan för det fördjupade perspektiv han gav oss på det bidrag vi gör till JM och i slutändan deras kunder som flyttar in i de hem vi ritar.

 
Tobias Lidman