Lindberg Stenberg Arkitekter växer snabbt i takt med uppdragen. Vi är glada och stolta över våra senaste rekyteringar – kompetenta medarbetare med skiftande bakgrund.

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi arkitekter, byggnadsingenjörer och praktikanter. 

Arkitekt
Till Lindberg Stenberg i september 2018. Kommer närmast från KTH. Intresserad av musik, tango, yoga och matlagning. Utbytesår i Buenos Aires.

Arkitektpraktikant
Till Lindberg Stenberg i september 2018. Kommer närmast från Chalmers tekniska högskola. Intresserad av skidåkning, friluftsliv och inredning. Före detta tävlingssimmare.

Arkitekt
Till Lindberg Stenberg i september 2018. Kommer närmast från Alton Öhman Arkitekter. Intresserad av musik och jämställdhet. Modig, säger ifrån!

Arkitekt
Till Lindberg Stenberg i juni 2018. Kommer närmast från LTH. Intresserad av keramik, segling och matlagning. Positivt envis.

Arkitektpraktikant
Till Lindberg Stenberg i augusti 2018. Kommer närmast från LTH och en kandidatexamen. Intresserad av matlagning och indredning. Har bott i Ungern, Norge och USA.

Arkitektpraktikant
Till Lindberg Stenberg i augusti 2018. Kommer närmast från KTH och en kandidatexamen. Intresserad av matlagning, jogging, upptäcka städer och skogar. Energiknippe från Värmland.

Arkitekt
Till Lindberg Stenberg i april 2018. Kommer närmast från Ahlqvist & Almqvist. Intresserad av bygga småskaligt, lekstugor, odling av grönsaker och blommor. Tog sin master i Århus. Praktik i Berlin. Spelat fotboll i Costa Ricas högsta liga.

Arkitekt
Till Lindberg Stenberg i mars 2018. Kommer närmast från LTH. Intresserad av inredning och skärgårdsliv. Studerat arkitektur i Sydney.

Arkitekt
Till Lindberg Stenberg i november 2017. Kommer närmast från KTH. Intresserad av litteratur, teckning och friluftsliv. Utbytesår i Schweiz under utbildningen.

Arkitekt
Till Lindberg Stenberg i mars 2018. Kommer närmast från Chalmers. Intresserad av löpning och att vistas i naturen.