Lindberg Stenberg Arkitekter växer snabbt i takt med uppdragen. Vi är glada och stolta över våra senaste rekyteringar – kompetenta medarbetare med skiftande bakgrund.

Vill du bli en av oss? Just nu söker vi en erfaren arkitekt.

 

Arkitekt
Till Lindberg Stenberg i september 2017. Kommer närmast från Murman Arkitekter. Arkitekt med specialisering på projektering. Intresserad av bergsklättring och friluftsliv. Kommer ursprungligen från Frankrike. 

Byggnadsingenjör
Till Lindberg Stenberg i september 2017. Kommer närmast från JM Entreprenad. Byggnadsingenjör och civilingenjör specialiserad på byggnaders konstruktioner. Intresserad av kultur, teater och dans. Kommer ursprungligen från Grekland.

Arkitektpraktikant
Till Lindberg Stenberg i september 2017. Kommer närmast från Chalmers Tekniska Högskola. Praktikant med en kandidatexamen i arkitektur. Intresserad av sömnad, keramik och slöjd-design.

Kontorsassistent
Till Lindberg Stenberg i september 2017. Kommer närmast från egen verksamhet. Kontorsassistent och specialiserad på grafisk design. Intresserad av målning, trädgård och tennis.  

Arkitektpraktikant
Till Lindberg Stenberg i augusti 2017. Kommer närmast från Umeå Arkitekthögskola. Praktikant med en kandidatexamen i arkitektur. Intresserad av landsvägscykling och fotografering.

Arkitekt
Till Lindberg Stenberg i augusti 2017. Kommer närmast från Maddison Konsult. Intresserad av film och datorspel. Kommer ursprungligen från Grekland.