VILL DU BLI EN AV OSS?

Lindberg Stenberg växer i snabb takt med uppdragen. Vi är glada och stolta över våra senaste rekryteringar – kompetenta medarbetare med skiftande bakgrund. Just nu söker vi fler arkitekter, byggnadsingenjörer och praktikanter.

 

Arkitekt

Till Lindberg Stenberg i januari 2019. Kommer närmast från Alessandro Ripellino Arkitekter. Grafisk designer, intresserad av simning, vandring, yoga och balett. Kommer från Sydkorea. Studerade fotografi under utbytesår i San Francisco – och arkitektur i Prag.

Arkitekt

Till Lindberg Stenberg i januari 2019. Kommer närmast från E/S-A Arkitekter. Specialistkunskaper som kontrollansvarig enligt PBL. Intresserad av familj, klättring och mat.

Byggnadsingenjör

Till Lindberg Stenberg i januari 2019. Kommer närmast från Nyréns Arkitektkontor. Intresserad av musik, natur, gym, familj och vänner. Går till moskén för andlig meditation. Kommer från Kurdistan och har bott i Sverige i 20 år. Har också bott i USA och studerat engelska.

Arkitekt

Till Lindberg Stenberg i oktober 2018. Kommer närmast från Whyte Lilja. Specialiserad på inredning. Intresserad av kajaking, windsurfing. Studerat i Australien. Storebror till fyra syskon.

Arkitekt

Till Lindberg Stenberg i oktober 2018. Kommer närmast från Brunnberg & Forshed. Specialiserad på inredning. Intresserad av trädgård och litteratur. Har gått konstskolor och bott i Paris.

Arkitekt

Till Lindberg Stenberg i oktober 2018. Kommer närmast från C.F. Møller iStockholm. Specialiserad på hållbarhet inom arkitektur. Intresserad av crossfit, klättring, vandring och fotografering. Har studerat i England och Sverige, kommer från Grekland.

Arkitekt

Till Lindberg Stenberg i september 2018. Kommer närmast från KTH. Intresserad av musik, tango, yoga och matlagning. Utbytesår i Buenos Aires.

Arkitektpraktikant

Till Lindberg Stenberg i september 2018. Kommer närmast från Chalmers tekniska högskola. Intresserad av skidåkning, friluftsliv och inredning. Före detta tävlingssimmare.

Arkitekt

Till Lindberg Stenberg i september 2018. Kommer närmast från Alton Öhman Arkitekter. Intresserad av musik och jämställdhet. Modig, säger ifrån!

Arkitekt

Till Lindberg Stenberg i juni 2018. Kommer närmast från LTH. Intresserad av keramik, segling och matlagning. Positivt envis.

Arkitektpraktikant

Till Lindberg Stenberg i augusti 2018. Kommer närmast från LTH och en kandidatexamen. Intresserad av matlagning och indredning. Har bott i Ungern, Norge och USA.

Arkitektpraktikant

Till Lindberg Stenberg i augusti 2018. Kommer närmast från KTH och en kandidatexamen. Intresserad av matlagning, jogging, upptäcka städer och skogar. Energiknippe från Värmland.